top of page
Vår integritets och cookiespolicy

 

1. Vilken typ av information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, längd på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att surfa bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information såsom namn, e-post, adress, telefonnummer.

2. Hur samlar vi in information?

När du fyller i olika formulären på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information du ger oss såsom ditt namn, adress, telefonnummer, organisationsnummer (om du är en företagare), beskrivningar av uppdraget vilket är frivillig att ange och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges nedan.

3. Varför samlar vi in sådana personlig information?

Vi samlar in sådana icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och driva tjänsterna;

  2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och service;

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga tjänsterelaterade meddelanden och reklammeddelanden;

  4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

  5. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

4. Hur lagrar och använder vi våra webbplatsbesökares personliga information?

Vårt företag är värd på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som tillåter oss att sälja våra tjänster till dig. Din data kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

5. Hur kommunicerar vi med våra webbplatsbesökare?

Vi kan kontakta dig för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller skyldiga pengar, för att få dina åsikter genom enkäter eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag, eller vid behov på annat sätt att kontakta dig för att upprätthålla vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, post eller telefon.

6. Hur kan våra webbplatsbesökare dra tillbaka sina samtycke?

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på info@dinogroup.se eller ring oss på +46721885111 (telefontider: vardagar mellan kl 9-17)

7. Uppdateringar av integritetspolicyn?

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi använder det.

8. Frågor och dina kontaktuppgifter?

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig, ska du kontakta oss på info@dinogroup.se eller på telefonen: +46721885111 (telefontider: vardagar mellan kl 9-17)

bottom of page