top of page
Företagsstädning
Renare och fräschare arbetsmiljöer för företag i hela Stockholm

Vi förstår vikten av att ha ett rent och välskött kontor. Det spelar inte bara en roll för medarbetarnas hälsa och välbefinnande utan bidrar även till att skapa en positiv första intryck för besökare och klienter. Med vår erfarenhet och expertis erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som passar just dina behov och krav.

Kontorslobby

Våra företagsstädning inkluderar

Daglig eller regelbunden städning:

Vi erbjuder flexibla städplaner som anpassas efter ditt företags behov. Vårt team ser till att ditt kontor alltid är rent och organiserat, oavsett om du behöver städning dagligen, veckovis eller månadsvis.

Gratis Provstädning:

Vi erbjuder en kostnadsfri provstädning för att visa kvaliteten på vårt arbete. Under denna provstädning får du uppleva vårt engagemang för renlighet och vår professionella service på nära håll.

Fönsterputsning:

Klara och rena fönster förbättrar inte bara utseendet på ditt kontor utan släpper även in mer naturligt ljus. Vi använder specialutrustning och teknik för att ge dina fönster en kristallklar finish, både på insidan och utsidan.

Desinfektion:

För att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö erbjuder vi noggrann desinfektion av ditt kontor eller lokal. Vi använder effektiva och säkra desinfektionsmedel för att eliminera bakterier och virus, vilket är särskilt viktigt i dessa tider.

Specialrengöring vid behov:

Ibland kräver specifika områden eller händelser extra uppmärksamhet. Oavsett om det handlar om byggstädning efter en renovering, rengöring av svåråtkomliga områden eller hantering av specifika fläckar och smuts, är vårt team redo att ta itu med utmaningen.

Vi kommer att utföra en grundlig rengöring av ditt kontor som inkluderar:

  • Allmän rengöring: Dammsugning, moppning och avtorkning av alla ytor.

  • Toalettstädning: Noggrann rengöring och desinfektion av alla toaletter och handfat.

  • Köksstädning: Rengöring av alla ytor, inklusive diskbänkar och köksutrustning.

  • Soptömning: Tömning av alla papperskorgar och korrekt hantering av avfall.

Vi använder enbart miljövänliga produkter och modern utrustning för att säkerställa bästa resultat och minimal påverkan på miljön. Ge ditt företag den städning det förtjänar och låt oss ta hand om det åt dig.

Få ett gratis prisförslag
för ditt företag

Tack så mycket! Vi hör av oss så snart vi kan.

Våra partners

Dino Group Måleri och Bygg
JDL Måleri och Bygg AB
ByggVesta
Länsförsäkringar
Dressmann
bottom of page