top of page
Hotellrum med kuddar

HOTELLSTÄDNING MED DINO

Vi erbjuder serviceinriktade och högkvalitativa städning av hotellrum samt konferenslokaler. Våra duktiga och yrkeskunniga medarbetare utför städningen med miljömärkta städmedel och på ett professionellt sätt. Boka en kostnadsfritt kontrollmöte för att berätta mer om dina behov och önskemål. 

Hotellstädning

Städning av hotellrum är oerhört viktigt för hotellet för ingen gäst vill bo och återkomma till ett rum som är slarvigt städat. Med många års erfarenhet inom hotellbranschen ska vi leverera högsta möjliga kvalité för att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål. Våra duktiga medarbetare har de egenskaper som krävs för att möjliggöra det. De ska hålla hotellrum rena och fräscha för att göra gästerna nöjda och får de att återkomma till hotellet för deras nästa besök. 

Städning av konferenslokaler

Förutom hotellstädningen erbjuder vi även städningen av konferenslokaler för våra kunder. Även här är det viktigt att utföra noggrann städning för att få gäster att boka konferenslokaler om och om när de behöver. Eftersom nöjdheten av våra kunder står främst för oss utför vi arbetet först och främst utifrån våra kunders behov och önskemål. Därefter går vi igenom vår checklista för städningen av konferenslokaler. 

Klicka på knappen nedan och berätta mer om dina behov och önskemål samt för att boka ett kostnadsfritt kontrollbesök eller för att bli kontaktad av oss inom kort. 

bottom of page